Gastronomie

V restauraci Hotelu Fridrich můžete ochutnat jídla z tradiční české kuchyně a osvěžit se celou řadou nealkoholických a alkoholických nápojů.Podáváme skvělou kávu a dezerty. Nabízíme příjemné posezení nejen v restauraci ale také v zimní zahradě nebo na terase.

V naší restauraci podáváme denní menu od 11.00 - 14.00 od pondělí do pátku a v něděli pro Vás připravujeme OBĚDOVÉ MENU FORMOU RAUTU SNĚZ CO MUŽEŠ od 11.00 - 14.00.

Naši kuchaři se snaží zapůsobit jídlem na všechny Vaše smysly. Vaše oči se musí radovat z krásy, kterou vidí na talíři, Váš nos musí být potěšen z vůně, která se dere z jídla, a samozřejmě Váš pocit chutě musí být vyjímečný. Návštěva restaurace spojená s obědem nebo večeří má být pro Vás slavnostní obřad a nezapomenutelný zážitek, do restaurace jdeme, protože očekáváme něco jedinečného, a o to se snažíme! Snahou je Vám poskytnout opravdový gurmánský zážitek z každého jídla a pití, které u nás ochutnáte, a odcházet s pocitem spokojenosti, radosti a odpočatí.

Pro konání společenských a firemních akcí je Vám k dispozici nejen restaurace s kapacitou 60 míst, ale také sál pro 90 osob a banketka pro 20 osob. Každou akci připravujeme inviduálně dle přání Našich klientů . Za pěkného počasí můžete využít posezení na letní terase s kapacitou 50 míst.