Týdenní menu od:
Pondělí, Prosinec 21, 2020 až Neděle, Prosinec 27, 2020
Pondělí:
Vývar s hráškem a rýži | |
120g Hovězí na žampionech, dušená rýže s pohankou, kyselý okurek | 95 Kč |
120g Kuřecí plátek s broskví a sýrem, krokety, salát | 95 Kč |
100g Smaená niva, vařené brambory, tatarka | 95 Kč |
250g Tagliatelle s lososem , drcenými rajčaty, parmazán | 110 Kč |
Úterý:
Čočková | |
120g Krkovička se slaninou, šťouchané brambory, ďábelka | 95 Kč |
300g Krémové cuketové rizoto, sypané sýrem, okurek | 95 Kč |
120g Bratislavská vepřová krkovice, těstoviny | 95 Kč |
250g Tagliatelle s lososem , drcenými rajčaty, parmazán | 110 Kč |
Středa:
Špenátová | |
300g Rizoto z červené řepy s pečeným rybím filé | 95 Kč |
120g Segedínský guláš, houskový knedlík | 95 Kč |
120g Kuřecí plátek na smětaně, těstoviny | 95 Kč |
250g Tagliatelle s lososem , drcenými rajčaty, parmazán | 110 Kč |
Čtvrtek:
Štědrý den | |
Pátek:
1. svátek vánoční | |