Týdenní menu od:
Pondělí, Prosinec 21, 2020 až Neděle, Prosinec 27, 2020
Pondělí:
Vývar s hráškem a rýži | |
120g Hovězí na žampionech, dušená rýže s pohankou, kyselý okurek | 95 Kč |
120g Kuřecí plátek s broskví a sýrem, vařené brambory, salát | 95 Kč |
100g Smažená niva, vařené brambory, tatarská omáčka | 95 Kč |
250g Tagliatelle s s lososem, drcenými rajčaty, parmazán | 110 Kč |
Úterý:
Čočková | |
120g Pečená marinovaná krkovička s anglickou slaninou, šťouchané brambory, salát | 95 Kč |
300g Krémové cuketové rizoto, sypané sýrem, kyselý okurek | 95 Kč |
120g Bratislavská vepřová krkovička, těstoviny | 95 Kč |
250g Tagliatelle s s lososem, drcenými rajčaty, parmazán | 110 Kč |
Středa:
Špenátová | |
300g Rizoto z červené řepy s pečeným rybím filé | 95 Kč |
120g Segedínský guláš, houskový knedlík | 95 Kč |
120g Kuřecí plátek na smetaně, dušená rýže | 95 Kč |
250g Tagliatelle s s lososem, drcenými rajčaty, parmazán | 110 Kč |
Čtvrtek:
Vývar s masem, nudlemi a zeleninou | |
120g Smažené rybí filé, bramborový salát | 95 Kč |
120g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát | 95 Kč |
Pátek:
1. svátek vánoční | |
Sobota:
2. svátek vánoční | |