Týdenní menu od:
Pondělí, Listopad 8, 2021 až Neděle, Listopad 14, 2021
Pondělí:
0,25l Žampionový krém | |
120g Kuřecí plátek na kari, dušená rýže | 109 Kč |
100g Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka | 109 Kč |
250g Nadívaný pstruh, vařené brambory | 120 Kč |
Úterý:
0,25l Vývar s celestýnskými nudlemi | |
120g Koprová omáčka, hovězí vařené maso, houskový knedlík | 109 Kč |
250g Pohankové rizoto s kuřecím masem a zeleninou, kyselý okurek, sýr | 109 Kč |
300g Gnocchi s kuřecím masem a nivovou omáčkou | 120 Kč |
Středa:
0,25l Rajská s rýží | |
120g Moravský vrabec, červené zelí, bramborový knedlík | 109 Kč |
105g Smažené rybí filé, vařené brambory | 109 Kč |
150g Vepřové medailonky, mexické fazole, opékaný brambor | 120 Kč |
Čtvrtek:
0,25l Dýňová | |
120g Hovězí guláš, houskový knedlík | 109 Kč |
120g Holandský řízek, šťouchané brambory, kyselý okurek | 109 Kč |
250g Kuřecí salát | 120 Kč |
Pátek:
0,25l Kyselice | |
120g Pečené kuřecí stehno, šťouchané brambory | 109 Kč |
120g Kuřecí prsa plněné nivou, dušená rýže | 109 Kč |
150g Kuřecí steak s císařskou zeleninou, šťouchané brambory | 120 Kč |
Sobota:
Svatomartinský raut | 260 Kč |
Neděle:
Svatomartinský raut | 260 Kč |